KATA beg tentera Israel

Sekejap sahaja dah genap seminggu GAZA di serang tentera Israel. Manusia seluruh dunia tidak kira agama dan bangsa terus menerus memboikot syarikat-syarikat tertentu yang jelas bersubahat dengan tentera zionis. Yang paling jelas adalah mcdonalds. Dalam bidang fotografi pula, bag pack yang cukup popular iaitu dari jenama KATA juga merupakan barangan buatan Israel dan merupakan beg rasmi pasukan tentera Israel. Buktinya?

Fakta
1. Kata secara terangan di tag bagnya tertulis. Product of Israel. Bila sampai ke Malaysia tag itu sesetangahnya akan dibuang oleh penjual.
2. Pengasas KATA adalah ‘elite combat unit of the Israel Defense Forces’.
3. Produknya berasal usul untuk kegunaan tentera pengganas Israel.

Terima kasih kepada gajetdijepun kerana sudi berkongsi maklumat. Harap sama-sama dapat sebarkan.

BUKTI : http://www.epicos.com/epicos/extended/israel/KataGroup/page03.html

BUKTI : http://www.kata-bags.com/Services/Contact+Us/Contact+Us/10679498

Kalau yang dah beli tu jangan la pula buang, membazir jadinya, tapi yang belum beli kita pakat-pakat jangan beli, beli ja jenama lain yang ada di pasaran. Saya sendiri ada beg KATA Hand Freee DW 495. Tapi itu yang terakhir saya beli produk KATA ni. Dari segi kualiti pun saya lebih puas guna LOWEPRO, cuma harga agak mahal. 2012 tahunku yang kacak jika aku tak beli beg kata, terlajak perahu boleh diundur terlajak beli, pakai je la.

11 thoughts on “KATA beg tentera Israel

  1. Pingback: Terus Boikot Barangan Israel | Jurugambar Perkahwinan

  2. Pingback: Homepage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge