logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Saya suka wordpress 3.8

wordpress | 13 Dec 2013 | 4

Kenapa saya suka wordpress 3.8? Sebenarnya tak ada la banyak sangat yang baru tetapi yang baru untuk update kali ini amat terserlah iaitu tema warna yang boleh di pilih. Dashboard WP terus jadi cantik dan sedap mata memandang. Baru la ada mood nak menulis semula. Dah hampir 5 hari terbiar sahaja blog ini kerana sibuk yang amat sangat. Terasa pantas masa berlalu untuk minggu ini.

WORDPRESS 3.8

Tak sangka dah hari jumaat, esok dah mula bertugas semula sebagai jurugambar perkahwinan. Tugasan esok di Batu Uban, Penang dan kemudian hari jumaat di Taiping, Perak. Gambar terbaru tugasan minggu lalu pun tak sempat nak upload. Alhamdulillah Pakej fotografi perkahwinan 2014 terus menjadi pilihan.

Contest SEO Eridy pula entah hilang kemana entry saya di google.com. Kalau ikut pada semakan di www.whatsmyserp.com dah tak nampak pun, maksudnya dah ada pada lebih 300 dalam google.com. Manakala untuk google.com.my berada di ranking no-24.

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

Artikel Berkaitan:

4 MAKLUM BALAS: Saya suka wordpress 3.8

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu