logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Selamat datang 2014

FotoBesar » fotografi | 01 Jan 2014 | 4

Bertuah sangat semalam dapat berjump  dengan Ustaz Azhar Idrus (UAI) walaupun tak sempat nak join outing fotografi dari awal. Kemudian sebelah malam pula walaupun tak lama dapat juga dengar amat dari DrMAZA di Masjid Al-Huda Sg. Ara. Tak sabar nak tunggu video penuh dari PROmediaTAJDID untuk forum Perdana semalam. Alahmdulillah Pulau Pinang banyak di hiasi program-program ilmiah keagamaan di malam tahun baru bagi menarik minat umat islam dari menghadiri program-program yang sia-sia dan melalaikan.

Azam tahun 2013 masih belum tercapai tetapi sasaran 2014 pula yang di dahulukan. Minggu lepas terpaksa juga beli kamera D600 bagi menggantikan kamera D7000 yang rosak dan masih berada di service senter Nikon. Sepatutnya tahun 2014 baru cari budjet untuk kamera Full Frame. Apa pun alhamdulillah pencapaian Jurugambar Perkahwinan cmratu.com melepasi sasaran 2013 dan telah tingkatkan lagi sasaran untuk 2014. Rebranding juga masih dalam proses dan laman web www.gambaq.com masih dalam penyelengaraan.

Potrait di bawah ini hasil dari Nikon D600 + Nikkor 85mm f1.8D. Yang mana ikut UAI pasti kenal wajah ini.

gambaq

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

4 MAKLUM BALAS: Selamat datang 2014

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu