logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Selesai sudah menjadi pelajar

FotoBesar | 07 Jun 2015 | 5

Alhmadulillah akhirnya tamat juga panantian selama 4 tahun belajar secara PJJ di UPSI. Terkenang kembali tujuan asal menulis blog ini antara lain untuk melatih kemahiran mengarang yang banyak digunakan dalam penulisan tugasan-tugasan semasa belajar. Terima kasih kawan2 blogger yang banyak membantu selama ini. Dah terlalu lama saya tidak update blog atas banyak sebab.

GBQ_6532E

GBQ_6498E

Asalnya dah tak berminat untuk menjadi blogger dan ingin berhenti disini.. tetapi dengan datangnya pengetua baru di SMK Raja Tun Uda, yang mahukan website sekolah menjadi tumpuan orang ramai dan sentiasa di update maka saya perlu kembali menjadi blogger. Cuma agak geram dengan update terbaru wordpress yang saya rasa sangat perlahan terutama semasa muat naik gambar-gambar yang sangat banyak. Semoga di beri kekuatan dan masa untuk selesaikan segala tugas di sekolah, insyaAllah sebelum Hari Raya Puasa saya akan siapkan spenuhnya laman web rasmi SMKRTU www.smkrtu.edu.my

Dan kalau ada masa saya akan kembali aktif di sini seperti dahulu sehari satu entry, bila banyak menulis bererti kita banyak membaca, dengan banyak membaca barulah kitadapat menambah pengetahuan. Membaca jambatan ilmu..

TAGS:

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

5 MAKLUM BALAS: Selesai sudah menjadi pelajar

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu