logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Skim gaji bersepadu untuk guru

gaji guru | 07 Nov 2013 | 6

Baru terbaca mengenai skim gaji bersepadu yang mungkin akan di gunakan oleh guru bermula Januari 2014. Apa benda skim gaji bersepadu ni? ntah la memang tak dapat nak jawab yang pasti guru-guru janganlah terlalu berharap. Kalau ada penambahbaikan yang menguntungkan alahmdulillah kalau tidak terima dengan hati terbuka.

skim gaji bersepaduSUMBER

InsyaAllah kalau dah keluar jadual gaji bersepadu ini saya akan cepat-cepat update untuk semua. Sama-sama kita tunggu dengan penuh sabar, dah tak lama pun, tak sampai 2 bulan lagi.

 

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

6 MAKLUM BALAS: Skim gaji bersepadu untuk guru

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

 • titan berkata:
  07/11/2013 at 10:39 pm

  jadi..sila bersabarlah ye. haha..
  titan recently posted…Jobdirumah Payment – Kali ke 79My Profile

 • razali berkata:
  11/11/2013 at 6:09 pm

  apa-apapun tidak menguntungkan ppp yang sambung belajar dari skm ppld. dahlah hilang segala keistimewaan yang ada, pas du dok terperuk kat sekolah rendah jadi kuli. sedang ramai mereka yang bertukar grad dari ppld ke pps adalah mereka yang cukup berwibawa berpenngalaman yang terpaksa melepaskan jawatan kerana berjaya gengam segulung ijazah selepas bergelar guru. inilah yang merosakkan imej dunia pendidikan. ramai guru berkualiti diketepikan hak menjadi pengurus sekolah kerana dapat ijazah selpas atas alasan ramai guru ppld yang perlu diberikan jawatan

  • aru berkata:
   21/11/2013 at 9:46 am

   memang betul apa yg dikata saudara.setiap satu perubahan biarlah membawa keuntungan dan kebaikan pada semua orang tanpa ada sebarang kerugian dan biar adil dengan mengira tempoh perkhidmatan dan seniority

   • NORA berkata:
    25/11/2013 at 3:02 am

    Bila dah disepadukan skim guru ni, KPM perlu beri peluang kepada guru DG41/44/48 pula yang menjadi pengurus sekolah di peringkat rendah. Jika tidak akan berlaku tahap kecelaruan yang tinggi dalam sistem pendidikan negara. Guru berada dalam satu skim, pengurus sekolah dipilih dari gred yang di bawah.

 • mad berkata:
  19/12/2013 at 12:39 am

  Kalau setakat ijazah dan dapat gred 41 jer tapi tak dapat memberi sumbangan besar pada sekolah seperti meningkatkan prestasi pelajar tidak ada maknanya,,,tidak perlulah pipi tersorong sorong nak jadi pentadbir dgn alasan gred dah tinggi dari guru diploma yg dh lama berkhidmat..berduyun duyun guru gred 32 / 34 yg pakar dalam ilmu mendidik murid sehingga dapat menaikkan prestasi sekolah setiap tahun.jika datang ke dalam bidang pendidikan hanya inginkan kuasa lebih baik pergi ke jabatan lain..

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu