logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Soalan bocor UPSR 2013?

Uncategorized | 10 Sep 2013 | 5

Ramai juga yang google cari soalan bocor di google? pelik betul.. kalau ada pun soalan bocor upsr, siapa yang berani nak kongsi terang-terang dalam internet. Nasihat ringkas buat mereka yang mencari soalan bocor ni, tidak ada jalan mudah untuk berjaya dalam hidup, gagal sekali bukan bermakna gagal selamanya. Apa yang kita perlu lakukan adalah teruskan usaha dan usaha dan usaha untuk jadi lebih baik dalam hidup ini.

Persaingan dalam merebut tempat di sekolah-sekolah berasrama penuh, MRSM dan lain-lain memang cukup hebat sekarang ni. Tidak seperti zaman saya dahulu, 5A boleh kira dengan jari ja di sekolah-sekolah. Hari ini terlalu ramai yang mampu peroleh keputusan cemerlang 5A dan kerana persaingan ini juga mungkin mereka mahu mencari jalan pintas.

soalan bocor upsr 2013

 

Apa pun diharapkan semua calon dapat lakukan yang terbaik pada UPSR kali ini. Jangan tak berusaha dan kemudian bagi alasan ini semua takdir Allah…. ┬áhehe

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

5 MAKLUM BALAS: Soalan bocor UPSR 2013?

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu