logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Sticky Album

fotografi » jurugambar perkahwinan | 01 Jun 2013 | 2

Sticky album masih menjadi permintaan walaupun sekarang telah ada pelbagai jenis album seperti custom album dan photobook. Sebagai jurugambar fotografi perkahwinan pula saya juga sukankan sticky album kerana tak perlu design  seperti custom album atau photobook. Walaupun pulangan dari pakej sticky album tidak banyak tetapi ianya berbaloi dari segi masa untuk siapkan album, yang biasanya tidak sampai seminggu, berbanding custom album yang memakan masa 2-4 minggu untuk disiapkan.

DSC_0019

DSC_0017

DSC_0009

 

Gambar di atas adalah hasil dari tugasan fotografi perkahwinan minggu lepas (24 dan 25 Mei 2013) dan telah pun di serahkan kepada pengantin semalam (31 Mei 2013). Saya perlu selesaikan seberapa segera kerana ada 3 lagi tugasan untuk minggu ini dan 1 lagi pada minggu hadapan.

Untuk pakej custom album juga saya beri sticky album kerana saya nak pastikan custom album tidak terlalu banyak gambar dan hanya gambar-gambar terbaik di custom album dan di print dengan saiz besar.

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

2 MAKLUM BALAS: Sticky Album

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu