logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

TAGS: Damia Maisarah

Gadis harimau malaya #fotobesar

FotoBesar » fotografi | 19 Jan 2014 | 4

Gadis ke? Tahun 2014 ni Damia Maisarah dah pun masuk 4 tahun. Dah masuk tadika, tapi tadika umur 4 tahun ni tak banyak belajar cuma nak biasakan damia dengan suasana […]

Cucu Mohd Rosli Mohd Diah #fotobesar

FotoBesar » fotografi » Wordless Wednesday » ww | 04 Dec 2013 | 5

Wordless Wednesday – Blogger akan pos gambar tanpa penjelasan mengenainya.

Best moment dari Damia Maisarah #fotobesar

FotoBesar » fotografi | 08 Nov 2013 | 2

Bukan wordless tapi tak ada apa nak di kata kan.. biarlah gambar ini yang bercerita.. tak tahu kena saya suka sangat gmabar ni.. 

4 program besar dalam tempoh 5 hari

fotografi » Uncategorized | 16 Jun 2013 | 3

Alhamdulillah dah selesai 4 program besar dalam tempoh 5 hari bermula 11 Jun 2013 (Sukantara), 12 Jun 2013 (Sambutan Israq Miraj), 13 Jun 2013 (Sambutan Hari Koperasi) dan 15 Jun […]

Jelingan Tajam Penuh Makna

Uncategorized | 12 Jan 2013 | 8

Test lens baru dalam keadaan low light masih dpt fokus pada subjek. Memang terbaik lens 17-55mm f2.8 Nikkor. Sempat lagi Damia Maisarah sambil makan Extra Moist Chocolate Cake (EMCC) menjeling tajam […]

Jom Join Contest : Fotografi – Ceriakan Hidupmu

fotografi » Uncategorized | 14 Dec 2012 | 7

  Terbaca pula mengenai contest fotografi yang jarang-jarang ada blogger buat. Koleksi gambar memang sangat banyak, kalau ikutkan shutter count kamera-kamera yang pernah saya guna dan yang ada sekarang dah […]

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu