logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

TAGS: denaihati

Terima Kasih Denaihati.com

blogger | 17 Dec 2013 | 6

Terima kasih buat Best Personal Blog 2013 kerana sekali lagi memberi imbuhan yang pada saya besar untuk ke berapa kali saya pun dah tak ingat. Dah banyak sangat tuan blog ini memberi. […]

Man Utd terus di timpa Malang

bola sepak | 08 Dec 2013 | 7

Nampaknya kelab kesayangan ramai rakyat Malaysia, Manchester United (Man Utd)terus mengalami nasib malang di bawah kempimpinan baru jurulatih David Moyes. Kekalahan di tempat sendiri memang memalukan. Perlawan semalam memang menarik bayak […]

20122012 satu permulaan baru

Uncategorized | 20 Dec 2012 | 7

Memang tak rancang untuk tarikh yang cantik macam ni. Selepas lama merancang akhirnya hari ini baru berkesempatan untuk berubah kepada yang lebih baik insyallah. Sebelum ni tak berani (nak jadi […]

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu