Selesai sudah menjadi pelajar

Alhmadulillah akhirnya tamat juga panantian selama 4 tahun belajar secara PJJ di UPSI. Terkenang kembali tujuan asal menulis blog ini antara lain untuk melatih kemahiran mengarang yang banyak digunakan dalam penulisan tugasan-tugasan semasa belajar. Terima kasih kawan2 blogger yang banyak membantu selama ini. Dah terlalu lama saya tidak update blog atas banyak sebab.

GBQ_6532E

GBQ_6498E

Asalnya dah tak berminat untuk menjadi blogger dan ingin berhenti disini.. tetapi dengan datangnya pengetua baru di SMK Raja Tun Uda, yang mahukan website sekolah menjadi tumpuan orang ramai dan sentiasa di update maka saya perlu kembali menjadi blogger. Cuma agak geram dengan update terbaru wordpress yang saya rasa sangat perlahan terutama semasa muat naik gambar-gambar yang sangat banyak. Semoga di beri kekuatan dan masa untuk selesaikan segala tugas di sekolah, insyaAllah sebelum Hari Raya Puasa saya akan siapkan spenuhnya laman web rasmi SMKRTU www.smkrtu.edu.my

Dan kalau ada masa saya akan kembali aktif di sini seperti dahulu sehari satu entry, bila banyak menulis bererti kita banyak membaca, dengan banyak membaca barulah kitadapat menambah pengetahuan. Membaca jambatan ilmu..

Fotografi perkahwinan murah 2014

Fotografi perkahwinan murah 2014 dari cmratu fotografi bermula dari RM750.00 sahaja. Untuk pakej custom album pula bermula dari RM1500.00 sahaja dan pakej paling tinggi pemintaan adalah pakej lengkap 3 Majlis bermula dari RM2300.00 sahaja.

PEKEJ FOTOGRAFI PERKAHWINAN 2014

Kenapa murah? saya akui harga yang saya kenakan agak murah berbanding dengan harga-harga dari jurugambar perkahwinan lain (ada banyak juga yang lebih murah dari ini). Jadi pertama sekali saya mohon maaf kepada jurugambar sepenuh masa yang rasa jurugambar part time seperti saya menggangu pasaran. Pada saya yakinlah pada rezeki yang Allah berikan dalam perniagaan, jika niat kita betul, perancangan kita tersusun dengan baik dan paling penting kualiti yang kita berikan sangat baik maka tidak sukar untuk mendapat pelanggan walaupun mahal pakej yang kita sediakan.

Saya akui dari segi kualiti dan peralatan yang saya gunakan masih jauh di belakang jurugambar-jurugambar sepenuh masa yang semakin ramai di Negara ini, untuk melayakkan saya kenakan harga yang pada saya tidak terlalu murah.

Nak kongsi gambar saiz besar untuk tugasan baru-baru ini di Alor Setar, Kedah.

CMR_4269E

CMR_4304E

DSC_0256E

DSC_0294E

DSC_0340E

Kalau di facebook memang tak puas tengok. Jadi alang-alang dah beli template fotobesar ni rugi kalau tak guna kelebihan yang ada. Bagi yang berminat untuk beli template fotobesar boleh melaui link iniĀ http://goo.gl/EiLs5T harga selepas discount cuma RM220. Pada saya sangat berbaloi dan murah.

Potrait Nikah Marina dan Syafy #fotobesar

Hari ini akan ke taiping untuk tugasan jurugambar perkahwinan rakan sekelas saya dan isteri semasa di SMT Tengku Abdul Rahman Putra tingkatan 4 dan 5. Sayangnya isteri saya tak dapat ikut serta kerana perlu menjaga Damia Maisarah. Jadi saya akan pergi bersama bekas pelajar saya tahun 2007 yang sekarang ni sudah pun berkerja di sektor kerajaan dengan gred jawatan sama seperti saya. Terasa makin berumur, dah 7 tahun menjadi guru, ada bekas pelajar yang dah pun ada ijazah, saya sendiri masih belajar dan ada 3 semester lagi di PJJ PPG UPSI.

CMR_3062

 

Gambar ini merupakan gambar yang dirakam semalam di USM penang. Alhamdulillah saya masih di beri kekuatan untuk mengalas kamera walaupun sakit di mulut belum reda sepenuhnya. Pakej fotografi perkahwinan 2014 telah pun di buka untuk tempahan, alahmdulillah hingga hari ini telah ada tempahan hingga April 2014 dan masih banyak tarikh yang kosong.