logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

TAGS: pakej fotografi perkahwinan

Gambaq.com jenama baru

FotoBesar » fotografi | 20 Jan 2014 | 2

Masih belum siap sepenuhnya tetapi saya sudah mulakan promosi untuk orang ramai lebih kenal gambaq.com pada masa akan datang terutamnya di kalangan bakal pengantin di sekitar utara semenanjung. Watermark juga […]

Laptop rosak memang sensara

fotografi | 22 Nov 2013 | 5

Alhamdulillah dah siap repair laptop, habis dalam rm470.00 tapi sangat berbaloi dengan service yang di sediakan. Yang paling penting pada saya cepat siap dan waranty 6 bulan untuk chipset setahun […]

Fotografi perkahwinan murah 2014

FotoBesar » fotografi » jurugambar perkahwinan | 11 Nov 2013 | 3

Fotografi perkahwinan murah 2014 dari cmratu fotografi bermula dari RM750.00 sahaja. Untuk pakej custom album pula bermula dari RM1500.00 sahaja dan pakej paling tinggi pemintaan adalah pakej lengkap 3 Majlis […]

Saiz poster frame 12in x 18in

Uncategorized | 28 May 2013 | 2

Dah tentu la saiznya 12in x 18in tapi tak ramai yang dapat bayangkan saiz 12in x 18in ni. Jadi nak mudah kena la letak gambar orang pegang frame ni baru […]

Cuti Sekolah Bermula

Uncategorized | 25 May 2013 | 4

Hari ini bermula cuti semester 1 bagi para pelajar dan guru sekolah seluruh negara. Tetapi ada yang tak cuti pun. Kelas tambahan di sekolah adalah rutin terutama bagi pelajar PMR […]

Promosi 2013 Pakej Jurugambar Perkahwinan

fotografi | 28 Jan 2013 | 9

Sebenarnya dari tahun lepas rancang pelbagai jenis promosi dan dah siap banner tapi tak terbuat. Ada yang untuk 6 pelanggan pertama, tapi dah penuh pun 6 untuk tahun 2013, jadi […]

Gambar Post Wedding Syahid dan Hazwani

fotografi | 24 Jan 2013 | 2

Hari ini nak kongsi gambar post wedding sahabat saya Syahid dan Hazwani yang di ambil pada 14 Jan 2013 di sekitar Bayan Mutiara. Sekarang dalam proses untuk siapkan promosi 2013, […]

20122012 satu permulaan baru

Uncategorized | 20 Dec 2012 | 7

Memang tak rancang untuk tarikh yang cantik macam ni. Selepas lama merancang akhirnya hari ini baru berkesempatan untuk berubah kepada yang lebih baik insyallah. Sebelum ni tak berani (nak jadi […]

Meracun Diri, Nikon D600

fotografi | 20 Dec 2012 | 11

Sebelum ini saya ada nyatakan keinginan untuk memiliki kamera ‘full frame’ termurah keluaran Nikon iaitu Model Nikon D600. Kalau tak salah dah turun harga lagi sekrang ni. Tapi mungkin bukan […]

« Artikel Terdahulu »

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu