logo-blog

Cikgu Muktasim

Jurugambar Perkahwinan yang menawarkan harga berpatutan

Update Gambar Majlis Bertandang Aliff dan Fa’a

Hari ini dah lebih seminggu majlis bertandangn pasangan Aliff dan Fa’a berlansung (20.11.2011) baru saya sempat nak upload beberapa gambar lagi untuk tatapan rakan-rakan. Custom album Aliff dan Fa’a telah pun saya hantar untuk printing minggu lepas dan kalau tak ada halangan minggu ini dah boleh dapat album tersebut. Rasanya custom album yang paling laju saya berjaya siapkan. Seperti biasa untuk paparan lebih jelas boleh klik pada gambar.
Update Gambar Majlis Bertandang Aliff dan Fa’a

Update Gambar Majlis Bertandang Aliff dan Fa’a

Update Gambar Majlis Bertandang Aliff dan Fa’aUpdate Gambar Majlis Bertandang Aliff dan Fa’a

Update Gambar Majlis Bertandang Aliff dan Fa’a

Update Gambar Majlis Bertandang Aliff dan Fa’a

Update Gambar Majlis Bertandang Aliff dan Fa’a
Belum tengok gambar majlis bertandangn pasangan Aliff dan Fa’a yang dah di upload sebelum ni? boleh klik di SINI

Tentang Penulis: Muktasim

Jurugambar perkahwinan yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan lagi mutu perkhidmatan dan gambar dalam bidang fotografi perkahwinan.

0 MAKLUM BALAS: Update Gambar Majlis Bertandang Aliff dan Fa’a

Apa kata anda pula?

Jangan masukkan link ke dalam kotak komen. Sila berkomen dengan tatasusila. Setiap aktiviti direkodkan
Komen :

Nama :
Email :
Website :

CommentLuv badge

IKLAN

Post Terkini

Bloglist muktasim.com

Arkib

HTML Generator Sample Page

Tema fotobesar ini di bina oleh Azmanishak khas buat Jurugambar perkahiwnan murah 2014 dan fotografi perkahwinan cmratu